AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye bakmak

Kahve falında pencereye bakmak

Kahve falında pencereye bakmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok kötü günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye bakmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında pencere bakmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin penceresinden bakmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereye bakmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden sokağa bakmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece pencereden bakmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden denize bakmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden bakmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir