AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden bakmak

Kahve falında pencereden bakmak

Kahve falında pencereden bakmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Kahve falında pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında gece pencereden bakmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden kara bakmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında pencere bakmak ailesi ile mutlu olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak geçim derdinin olmayacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Kahve falında pencereden bakmak fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir