AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşmek

Kahve falında pencereden düşmek

Kahve falında pencereden düşmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Kahve falında pencereden düşmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere düşmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede sineklik görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerede oturmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dar pencereden geçmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eve pencereden girmek dikkat çekeceğine, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir