AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere düşmek

Kahve falında pencere düşmek

Kahve falında pencere düşmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında pencere düşmek gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek şansının döneceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında pencere düşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden düşmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek iş yaşantısında hırslanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta pencere görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü pencere görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir