AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında düşmekten kurtulmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşmek kurtulmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşmek ve kurtulmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir