AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede sineklik görmek

Kahve falında pencerede sineklik görmek

Kahve falında pencerede sineklik görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencerede sineklik gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında pencerede sineklik görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında oda dolusu sinek görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sinek toplamak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Kahve falında evde sinek görmek çok iyi bir duruma geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok küçük sinek görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek pisliği görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sinek görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir