AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek rahat bir hayatı olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir