AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı bakmak

Kahve falında yokuş aşağı bakmak

Kahve falında yokuş aşağı bakmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı bakmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Kahve falında yokuş aşağı bakmak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı inmek hak yolunu bulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek yaşanan zor günlerin biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek makamını kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek hak yolunu tutacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, terslik yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir