AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden aşağı inmek

Kahve falında pencereden aşağı inmek

Kahve falında pencereden aşağı inmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işarettir.

Kahve falında pencereden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Kahve falında pencereden aşağı inmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek tersliklerin yoluna gireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak ticaret hayatını ilerleteceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek içindeki sıkıntıların gideceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek donanımlı kılacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir