AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak hayırlı işlere girişileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir