AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden aşağı atlamak

Kahve falında pencereden aşağı atlamak

Kahve falında pencereden aşağı atlamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak çaresiz durumlara düşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak umutlarının kırılacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden aşağı inmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir