AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, bir yere taşınmaya, kendisini ona adayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak ticaretinin gelişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak yeni planlar yapacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak iyi geçiminin devam edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak bahtının da çok parlak olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir