AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden ışık görmek

Kahve falında pencereden ışık görmek

Kahve falında pencereden ışık görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden ışık gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Kahve falında pencereden ışık görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yanan ışık görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ışık görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde ışık yakmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli ışık görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir