AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere yapmak

Kahve falında pencere yapmak

Kahve falında pencere yapmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kafasının rahatlayacağına, hayırlı işler yapacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere yapmak gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında pencere yapmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında pencere örtmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet eder.

Kahve falında pencere önünde oturmak üzüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden birini görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini pencerede görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açılan pencere görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalettir.

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açık görmek toplumda yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir