AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden birini görmek

Kahve falında pencereden birini görmek

Kahve falında pencereden birini görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında pencereden birini gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında pencerede kar görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Kahve falında pencere camı kırmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı pencere görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pencereye bakmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere kırmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet penceresi görmek güzel günlerin kapıda olacağına, insanları kıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir