AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere örtmek

Kahve falında pencere örtmek

Kahve falında pencere örtmek umutsuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere örtmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında pencere örtmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lif ördüğünü görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe yazma örtmek kazancının çoğalacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdeyi örtmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında birine battaniye örtmek yetim sevindireceğine, mutluluk ve saadete işaret etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında şal örtmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir