AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılan pencere görmek

Kahve falında açılan pencere görmek

Kahve falında açılan pencere görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yüklü siparişler alacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında açılan pencere gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında açılan pencere görmek insanların hayır dualarını alacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere açıp kapatmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, suç işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pencere açıp kapamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle açılmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında hamur açıldığını görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek canının derdine düşeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir kıza açılmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Kahve falında yufka açıp pişirmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir