AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini pencerede görmek

Kahve falında birini pencerede görmek

Kahve falında birini pencerede görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini pencerede gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Kahve falında pencereyi kapatmak sorunlarının sona ereceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede perde görmek maddi imkânlarının artacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden seyretmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında pencereye tül asmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işarettir.

Kahve falında pencere kolu görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede asılı kalmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek hedeflerini tutturamayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir