AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere önünde durmak

Kahve falında pencere önünde durmak

Kahve falında pencere önünde durmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere önünde durmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında pencere önünde durmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde durmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önünde durmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin önünde durmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere önünde oturmak işveren koltuğunda oturacağına, beklenmedik kapıların açılmasına alamet eder.

Kahve falında namaz durmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir