AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, bunun da geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, tatsızlık olacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek varlık içinde yokluk çekileceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak onun kıymetini her daim bileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın önüne oturmak örnek insan olacağına, mutlu bir insan olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın önünde oturmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir