AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada önde oturmak

Kahve falında arabada önde oturmak

Kahve falında arabada önde oturmak işlerinin hal yoluna gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, içinin ferahlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabada önde oturmak gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak yeni bir ilişkiye başlamaya, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabada önde oturmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde oturmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın önünde oturmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına inanılır.

Kahve falında en önde oturmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında cami önünde oturmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ön koltuğa oturmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere önünde oturmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir