AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek huzura erileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında pencere önünde durmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında pencere önünde oturmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede çiçek görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek yeni bir hayat kurulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında cam önünde çiçek görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Kahve falında camın önünde çiçek görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir