AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi pencere görmek

Kahve falında mavi pencere görmek

Kahve falında mavi pencere görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına inanılır.

Kahve falında mavi pencere gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Kahve falında mavi pencere görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi pencereli ev görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında pencere önünde durmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pencere silmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında ev penceresi görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere süslemek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulur.

Kahve falında dar pencere görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pencere görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir