AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereyi kapattığını görmek

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pencereyi kapattığını gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden kabeyi görmek kafasını toparlayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında pencere açıp kapatmak hayatından razı geleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereleri kapatmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, iç açıcı sözlere delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapatmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında evin penceresini kapatmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir