AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden girmek

Kahve falında pencereden girmek

Kahve falında pencereden girmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kalabalıktan uzak olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden girmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Kahve falında eve pencereden girmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her şeyin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri girmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evine pencereden girmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve girmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında bir eve pencereden girmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden girmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereye cam takmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pencere görmek başarısız ve mutsuz olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir