AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pencereden atlayan birini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten atlamaya çalışmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir