AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereyi kapatmak

Kahve falında pencereyi kapatmak

Kahve falında pencereyi kapatmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında pencereyi kapatmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Kahve falında pencereyi kapatmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında pencereleri kapatmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapatmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında pencere açıp kapatmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Kahve falında açık pencere kapatmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir