AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü pencere görmek

Kahve falında bir sürü pencere görmek

Kahve falında bir sürü pencere görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü pencere gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında bir sürü pencere görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak pencere görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kırılması görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı pencere silmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski pencere görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye su dökmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir