AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden bakan birini görmek

Kahve falında pencereden bakan birini görmek

Kahve falında pencereden bakan birini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden bakan birini gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlık bakanı görmek hep dinç ve genç kalacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ulaştırma bakanını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında evinde bakan görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında milli eğitim bakanını görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan bakan görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Kahve falında fal bakan hoca görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kültür bakanını görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir