AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere çıkarmak

Kahve falında pencere çıkarmak

Kahve falında pencere çıkarmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Kahve falında pencere çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında pencere çıkarmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Kahve falında çok pencere görmek zenginliği bulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar pencere görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek hayırlı yollar keşfedeceğine, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencerede kar görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede oturmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtadan pencere görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir