AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede kar görmek

Kahve falında pencerede kar görmek

Kahve falında pencerede kar görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede kar gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında pencerede kar görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden kar görmek günahlarına tövbe edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalettir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında pencereden konuşmak başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir