AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok pencere görmek

Kahve falında çok pencere görmek

Kahve falında çok pencere görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok pencere gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında büyük pencere görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden kar görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere kırıldığını görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi pencereli ev görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında penceresi açık ev görmek kötü günler görüleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında pencere sökmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir