AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı pencere kilitlemek

Kahve falında kapı pencere kilitlemek

Kahve falında kapı pencere kilitlemek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereleri kilitlemek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine inanılır.

Kahve falında pencere kilitlemek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitlemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, verdiği sözleri tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir