AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede örümcek ağı gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek işinin en iyisi olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ağı süpürdüğünü görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek ağını temizlediğini görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı toplamak sevdikleri ile birlikte olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden örümcek ağı temizlemek çok üzüntü duyulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir