AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere açıp kapamak

Kahve falında pencere açıp kapamak

Kahve falında pencere açıp kapamak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, ailesinden hayır göreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere açıp kapamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında pencere açıp kapamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Kahve falında ışık açıp kapamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kapadığını görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapamak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında araba kapısı kapamak yeni hobiler edinileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir