AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kapamak

Kahve falında pencere kapamak

Kahve falında pencere kapamak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, yanlış kararlar vereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında pencere kapamak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında kapı pencere kapamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine inanılır.

Kahve falında pencere açıp kapamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapadığını görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kapamak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında perde kapamak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dükkan kapamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepenk kapamak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapadokya görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir