AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kırılmış görmek

Kahve falında ayağını kırılmış görmek

Kahve falında ayağını kırılmış görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, oğlu evli ise boşanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağını kırılmış gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kırılmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işlerini boşvereceğine delalettir.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Kahve falında ayak kırılması görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir