AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kırılmak

Kahve falında ayak kırılmak

Kahve falında ayak kırılmak gülen yüzünün de solacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak kırılmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kırılması görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Kahve falında ayak kırılmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir