AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kırılması görmek

Kahve falında ayak kırılması görmek

Kahve falında ayak kırılması görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayak kırılması gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalettir.

Kahve falında ayağı kırılmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırk ayaklı böcek görmek işlerin de yolunda gideceğine, onları koruyup kollayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir