AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek şeytanın aklına uyacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış ayak görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları kırılmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırılması görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek çok zarar göreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek heveslerinin de azalacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir