AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, bebek sahibi olunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak sıkıntılardan kurtulmaya, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kırılmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında parmağı kırılmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış parmak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir