AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış birini gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek kazancının da eksilmeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış ayak görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, geçim kaygısı duymayacağına inanılır.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir