AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın kırıldığını görmek

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kırk ayaklı böcek görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış ayak görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları kırılmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırılması görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek alim insanlardan sayılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir