AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kırıldığını görmek

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin tutacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak kırıldıgını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları kırılmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında ayak kırılması görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir