AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kırılmasını görmek

Kahve falında ayak kırılmasını görmek

Kahve falında ayak kırılmasını görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kırılmasını gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir