AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış ayak görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir