AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kırılmak

Kahve falında ayakları kırılmak

Kahve falında ayakları kırılmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kötü yola sapmayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında ayakları kırılmak gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kırıldığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış ayak görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir