AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kırıldıgını görmek

Kahve falında ayak kırıldıgını görmek

Kahve falında ayak kırıldıgını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın günden güne artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırıldıgını gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarının kırıldığını görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Kahve falında kırk ayaklı böcek görmek zararların üst üste geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir