AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe etek giymek

Kahve falında pembe etek giymek

Kahve falında pembe etek giymek yanlış adımlar atacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında pembe etek giymek gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında pembe uzun etek giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe etek giymek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında pembe etek almak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe etek görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah etek giymek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul eteği giymek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir