AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe şort giymek

Kahve falında pembe şort giymek

Kahve falında pembe şort giymek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, öz güven kazanacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında pembe şort giymek gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında pembe şort giymek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa şort giymek birçok iş kapısının açılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şort giymek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz şort giymek çok büyük özgüven kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kot şort giymek kötü ve hasta günler geçireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sarı şort giymek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında şort giymek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir